Sååå sød 10-års bryllupskage

Min veninde havde 10-års bryllupsdag og spurgte, om ikke jeg lige ville bage en chokoladekage, til kagebordet til festen. Og dét ville jeg da *smiler*

Men jeg kunne selvfølgelig ikke “bare” lave en chokoladekage. Så uden at gøre for meget ud af det, bagte jeg en klassisk chokoladekage, som vi kender den fra kagetoget og smurte den op med chokolade ganache fra smartis-kagerne.

  

Normalt smører jeg formen op, når jeg laver chokoladekage, men skal den skæres ud i form, er det nemmest at putte bagepapir i formen, så kan man nemt lige løfte kagen ud.

Fondanten kan købes rød, men jeg syntes ikke den var rød nok, så farvede noget hvidt og det blev rigtig godt. Fondantet rullede jeg ud på kagepapir, hvor jeg havde tegnet hjertet af på. Det går ca en cm ned over kanten, mere fondant havde jeg ikke, hi hi. Det blev selvfølgelig glattet med min nye fondant glatter, jeg købte til at lave bryllupskagen

  

Susanne