Wuhu, luksus på badeværelset

Åh så lækkert altså! Jeg fik endelig overtalt manden til at prøve et brusesæt med sådan et stort brusehoved. I ved, et af dem hvor hovedet er vinklet så vandet falder lige ned og ikke i en bue. Det blev installeret i går og det er bare så MEGA lækkert. Det tog heller ikke lang tid, før manden spurgte, hvorfor vi ikke havde fået sådan et for længe siden – det var da et klart musthave. Mænd, altså *smiler*.

Børnene er selvfølgelig ikke så vilde med det, det er lidt voldsomt til dem. Men så er det godt, at der følger en håndbruser med.

Sådan nogle brusesæt kan godt koste en halv bondegård. 6.000 kr er ikke unormalt! Men vi fandt et til et par tusind, hos vvs.dk. Det er et lille navn, men de har simpelthen så meget derinde, det kan klart anbefales, hvis I skal til at skifte noget ud.

Dette indlæg indeholder sponsorerede links til samarbejdspartnere. Nogle links er affiliate-links og det betyder at jeg får en procentdel af salget, hvis du vælger at handle på de shops som jeg linker til - hvis du har klikket på linket altså. Dermed hjælper du min blog og mig med at blive ved med at skrive om alle mine musthaves :-)

Susanne

Susanne