Så godt som nyt – Renovering af legehus og terresse

Nogen gange får min mand nogle super ideer. jeg havde købt et brugt plastik legehus på dba rigtig billigt. Det var ikke i stykker eller noget, men taget var godt bleget af solen. Det fik jeg desværre ikke et billede af, men de to vindueskarme var lige så blegede og dét fik jeg et før og efter billede af:

Se den fantastisk forskel! Vindueskarmene blev vasket og tørret og fik så en omgang med plastiksprayen, som vi købte på 10-4 byggecenter. Den dækker fantastisk og både vindueskarme og tag ser ud som nyt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Taget var temmelig beskidt, så vi forsøgte at vaske det med sæbe og en børste, men det virkede ikke rigtig. Til sidst afmonterede vi det og gav det en grundig tur med højtrykspuleren, som vi faktisk også har købt i 10-4 byggecenter. Dét kunne få det rent og efter et døgns tørring fik det to lag spray. Vi brugte to flasker i alt og det er jo ikke dyrt, for et nyt legehus *smiler*

Højtryksrenseren er et nyt musthave her i huset. Den klarede terressen, tagrender og nu også legehuset. Vi er stadig ved at lære den at kende, med alt medfølgende tilbehør, men det er virkelig alle pengene værd!

Dette indlæg indeholder sponsorerede links til samarbejdspartnere. Nogle links er affiliate-links og det betyder at jeg får en procentdel af salget, hvis du vælger at handle på de shops som jeg linker til - hvis du har klikket på linket altså. Dermed hjælper du min blog og mig med at blive ved med at skrive om alle mine musthaves :-)

Susanne

Susanne