Tid at købe løg til haven

Ja hvem skulle have troet det, men den fine have vi har fået her i Silkeborg, har fået mig til at gå lidt op i alt det her med blomster. Det er simpelthen et nyt musthave i mit liv! Der er så mange smukke planter og blomster, som virkelig fortjener god plads og opmærksomhed. Løgene skal sættes i september, måske slut september, så varmt som vi har haft det i år. Men det betyder i al fald, at man skal se at få dem købt.

Jeg plejer bare at købe nogle billige løg fra Rema og lignende, men i år vil jeg prøve at købe mine løg fra Plantetorvet, som jeg er blevet anbefalet af en veninde. De har et rimeligt udvalg af alt muligt godt til haven og jeg synes især deres tulipaner er fine *smiler*.

Sidste år, da jeg gik og lagde løg i haven, havde jeg sådan lidt en følelse af, at jeg gik og gravede skatte ned. Der var ingen andre i familien der vidste hvor løgene var og hvilken slags blomster der ville komme, så de ville alle blive overrasket til marts, når de første kom frem.

Min veninde lærte mig i øvrigt, at man skal købe nye løg hvert år. Nogle af de gamle skal nok komme, men det er ikke sikkert hvor mange, så fyld op hver år.  På de fleste pakker står der, hvor langt løget skal graves ned, men ellers er det ca tre gange løgets længde, siger den kloge veninde.

Må jeg se nogle af jeres blomster fra haven? Har I nogle spændende sorter, der bare er et musthave?

Susanne