Lækker mode i Esbjerg

Indrømmet, jeg ved ikke meget om Esbjerg. Nu ved jeg lidt mere, for i efterårsferien var mor alene et par dage nede for at besøge nogle veninder fra efterskolen.

De har boet i Esbjerg det meste af deres liv, så de skulle selvfølgelig vise mig hele byen. Og jeg må sige, det er en rigtig dejlig og hyggelig by! Vi havde en rigtig hyggelig tur ned af gågaden.

Malene havde en tøjbutik, som hun mente jeg bare SKULLE se og jeg blev ikke skuffet. Det meste er nok lidt for ungt til mig, i virkeligheden, men altså, alder er jo kun et tal *smiler*

Hos KINGS & QUEENS gør de noget ud af det og jeg var især fascineret af, hvor forskellige deres kjoler er. Jeg havde da i al fald et par stykker, jeg var nødt til at købe på stedet.
Kommer du ikke lige til Esbjerg, så fortvivl ikke, de har 17 butikker rundt om i landet og selvfølgelig en webshop, som er nem at finde rundt i.

Og nu hvor jeg skamroser dem sådan, var jeg oveni købet så heldig at finde ud af, at de havde et affiliate program (det er det der med, at hvis du trykker på linket her i artiklen og køber noget, så får jeg lidt procenter, som kan drive webhotellet og den slags).

 

 

Susanne