Så fik vi gelænder på vores terrasse

Endelig endelig endelig fik vi sparet sammen og fundet en smed og det hele gik op i en højere enhed. NU kan vi endelig nyde sommeren rigtigt. Uden tvivl var terrassen også flot uden gelænder, men vi kan langt bedre bruge den nu. Ungerne har allerede slæbt puder og madrasser derud.

Vi har valgt et gelænder i glas – det er jo så moderne! Nej pjat, det er fordi vi gerne vil bevare udsigten, samtidig med at det skal være sikkert for børnene. Vi tænkte ellers på noget med wire eller noget i træ, men vi kunne bare lige forestille os sådan et lille barnehoved, der sad fast i bedste Emil fra Lønneberg stil. Nu håber vi bare at sådan noget glas kan holde sig nogenlunde rent selv, ellers er der godt nok nogle kvadratmeter at pudse. Og jeg som ikke engang pudser vinduer – uh ha.

Hvad med jer, hvad venter I med længsel på at få gjort/lavet der hvor I bor?

4 Comments

  1. Ej hvor ser det godt ud! Det skal I nok blive glade for.

    Vi venter desperat på at få lov til at bygge en første sal. Ungerne er ved at være trætte af at dele værelse, men det trækker i langdrag at få tilladelsen. Jeg ved ikke hvorfor, vi har ingen fredninger eller noget i området.

    • Jeg håber tilladelsen kommer snart, så I kan komme i gang.

  2. tillykke med det.

    Jeg er ved at lave kælder under halvdelen af huset. Det bliver super godt, vi får tre rum derned + fyrrum. Vi regner med at kunne lave gæsteværelser til når familien fra udlandet er på besøg.

    • Du er simpelthen så handy Kaya, det er så vildt. Jeg kan lige se dig fise rundt med minigraveren (hedder det dét?) og grave det hele op.

Comments are closed.