Ønskeseddel til min fødselsdag

Så er det snart ved at være tid til at jeg bliver ET ÅR ÆLDRE – gys !!! Nå der er vel ingen vej uden om det. Man må tage det sure med det søde; tiden går og jeg bliver ældre – æv, men i mindste oplever jeg lidt af hvert 🙂

Nå, men min ønskeseddel til min fødselsdag er sådan set inspireret rigtig meget af min ønskeseddel til jul – det er næsten de samme ting jeg har på den 🙂 Hvis du har nogle ideer til hvad jeg skal have på, så smid gerne en kommentar 🙂 Jeg har kortet listen lidt ned for jer og for eksempel bare skrevet “smykker”. På den rigtige liste er der nok ti forskellige, jeg ønsker mig.

 

Oplevelser

Smykker

Børnepasning 😉

Bidrag til velgørenhed

Forskellige bøger

Hårpynt

Neglelak

Sko

Tøj

En ny taske

En jakke

Jeg håber det bliver en super lækker dag – men nu må vi se, de siger der kommer regn 🙁

Susanne

3 Comments

  1. Vi har også mega svært ved at finde noget at ønske os her i familien – så tak for en liste til inspiration 😉

Comments are closed.