lækkert garn – klart et musthave!

Uh jeg er så småt begyndt at lære at strikke. Og det er altså bare hyggeligt og også sådan lidt terapeutisk. Og så er det noget nemmere at sidde med i sofaen, end symaskinen *smiler*.

Jeg har en veninde, der strikker rigtig meget og nu fik vi endelig tid til at sætte os sammen, så hun kunne lærer mig det grundlæggende. Og jeg tror nærmest ikke strikkepindene har ligget stille siden. Det er så nemt lige at tage frem og lægge væk. Jeg tør jo aldrig sy på maskinen, når ungerne er vågne – tænk hvis en af dem fik trykket på pedalen i et uheldigt øjeblik! Men at strikke er ikke nær så farligt. Selvfølgelig er pindende lange og spidse, men jeg stiller kurven et sted de ikke kan nå og har kun dem nede jeg bruger, og dem har jeg jo godt fat i *smiler*.

Den mindste er stadig ikke stor nok til at forstå, at han ikke skal pille ved det, men så lægger jeg det lige op på hylden, hvis jeg skal noget. Ellers så sidder vi der i sofaen alle fire og spiller iPads, ser fjernsyn og strikker. Det er nu ret hyggeligt.

I min overvældende tro på mig selv, er jeg startet ud med et nemt børnemønster. Min tanke var, at så var det hurtigt færdigt, hvis det var for træls. Jeg er i gang med denne her, som jeg synes er ret sød:

strikkebillede

Jeg har fundet opskrift, garn, pinde og det hele på Rito. De har mange forskellige opskrifter, også gamle hæfter til 10kr eller det jeg laver til 20kr. Nogle opskrifter koster 100kr, men synes jeg ville starte lidt let ud. Det andet billede er der hvor jeg håber at være næste vinter, he he.

 

Susanne