baby-box, mine nyeste musthaves!

En veninde gjorde mig opmærksom på de her baby-boxe, man kan tilmelde sig. Så får man en ny box hver måned med legetøj til barnet og en lille ting til moderen. Måske er mindste manden ved at være lidt for stor, men jeg tænkte jeg ville give det en chance. Og hold nu lige fast, hvor er det bare fedt! Jeg tænkte mest det var for folk på barsel, som gik rundt i barsels-boblen. Eller jeg var bange for, at det var for meget creme og halløj til mor, men det synes jeg faktisk ikke, det er.

Jeg vil ikke vise jer indholdet, hvis I nu selv vil have pakkerne, men jeg kan sige at det er rigtig fint:) Firmaet hedder Happy Hello og jeg har kun fået den første pakke, men jeg glæder mig allerede til den næste:)

img_3546

 

Prisen afhænger af, hvor mange måneder man binder sig for. Jo længere tid, jo billigere er æskerne pr styk.

Pakkerne afsendes den 5. i hver måned, så jeg har lige fået min i  dag.

Susanne

Susanne