Hvordan skærer du din pizza?

Her i huset er der en tilbagevendende diskussion. Hvordan man skærer sin pizza. Eller, egentlig er det mere, hvad man skærer den med.

Min mand sværger til almindelige store knive. Og det kan være fint nok, jeg synes bare at fyldet smatter rundt og falder af.

Så kan man bruge en pizzaskærer, men alle dem vi har haft fat i, er faktisk bare værre end en kniv. Meget irriterende.

Og så er der min metode. En saks. En ganske almindelig saks. Så klipper jeg bare pizzaen over, på samme måde som man ville have skåret den. Det går meget hurtigere og en saks hiver ikke i fyldet og splatter det ud. Nu så jeg så denne her i butikken. Andre har indset det samme som mig! Det er genialt.

Så, endnu et lille køkken musthave er landet i vores skuffe, så må manden bruge den eller lade være, ha ha.

img_3540

Susanne

Susanne