en god julegave?

Som I ved har jeg jo min laaaange ønskeliste hvert år. Det er super fedt, fordi der er noget i alle prisklasser, af alle slags.

Men min mand… det er straks en anden sag. I kender det sikkert, de der mænd, der ikke rigtig ønsker sig noget. Hvad stiller man op? Sidste år tænkte jeg på en Swopper, men så langt kom vi aldrig. Nu overvejer jeg noget helt andet. Måske har nogen af jer, forstand på det.

Nemlig en fiskestang. Jeg har snakket med dem fra fiskpaakrogen.dk og jeg må sige, det er virkelig god service. For mig, som slet ikke ved noget, er de meget søde og tålmodige.

Der er virkelig meget at forholde sig til. Det eneste jeg ved, er at han fisker sammen med sin far, når de er ude på båden. Om det så lige er den ene eller anden slags, det ved jeg slet ikke. Havfiskeri er det nok ikke, dog.

Ja ja, jeg må have flere samtaler med de søde folk i fisk på krogen. Og fange svigerfar, så jeg kan høre lidt mere om deres ture.

Faktisk overvejer jeg også at købe en til den ældste af drengene. Han er snart stor nok til at komme med på turene. Meen, det bliver nok ikke lige i julegave denne jul.

 

Susanne