Gør-det-selv-kager til Børnefødselsdag

Så blev den store et år ældre og det var tid til fødselsdag. Og denne gang var det jo for klassen, for han startede i skole sidste sommer. Som tiden dog går *smiler*

Det var en rigtig dejlig dag, hvor vi havde børnene forbi i ca 3 timer. Vi havde ikke planlagt noget stort, men bare lavet det sådan, at der var et sted at spille Loopin Louie (altid et hit), et sted at bygge LEGO, et sted at bygge Flexitrack og så var der vandbane og fodbold udenfor. Og ungerne hyggede sig og fandt selv ud af at komme omkring og skiftes, hvis der var flere der gerne ville prøve noget.

Et stort hit sidst på dagen, var vores gør-det-selv muffinbar. Og de var bare så dygtige og kreative, de børn.

Vi havde lavet 3 forskellige farver glasur og alt muligt forskelligt pynt. Vi havde så kun plads til at 2 af gangen kunne komme til, og det var nok lige i underkanten, når der er 28 børn, men de var nu faktisk gode til at vente.

 

Til selve muffins havde vi bare bagt sådan nogle fra Amo, hvor man næsten ikke skal røre en finger – det må godt være nemt nogle gange.

Fødselsdagsgaven fra bedsteforældrene kom også i brug. I lørdags fik han nemlig et super fedt skateboard og da naboens dreng, som er lidt ældre, er vild til skateboard, var der lige nogle børn, der ville lære et par tricks. Godt vi kunne låne sikkerhedsudstyr, for helt godt gik det altså ikke *smiler* Det skal nok komme, når de bliver lidt større. Det vigtigste er, at der er noget de har lyst til udenfor.

Susanne