Chokolade musthave!

Ja det kommer jo næppe bag på nogen, at chokolade er et musthave *smiler* Men nu har jeg altså lige fundet noget helt nyt chokolade, jeg ikke har smagt før. Det er MEGA mums, det må I simpelthen prøve.
Det er et mærke der hedder Loving Earth og der er mange forskellige slags. FanTAStiske, alle dem jeg prøvede.

Det var min veninde der havde inviteret på tøse-hygge. Vi har en aftale om at se det nye Gilmore Girls sammen, så nu var det tid til en aften med et par afsnit igen. Åh den serie, den er altså bare fantastisk. Min mand så et halvt afsnit engang og han kunne slet ikke rumme, at de skulle tale så meget. Det er sjovt, for det er sådan jeg har det med Star Wars, når senatet er i gang, hi hi.

Nå, MEN, hun havde inviteret, og havde så det her enormt lækre chokolade. Min yndlings var sådan noget karamel-noget med cashewnødder og kokus. Det var virkelig lækkert. Hun havde fået det i gave fra sit arbejde. Og så var hun blevet vild med det og bestilt mere, fra samme firma (den havde de regnet godt ud). Hun købte det hos Helsebixen.dk (linket går direkte til deres chokoladeside) og der er i al fald flere andre slags, jeg skal have prøvet.

Susanne

Susanne