Musthaves på udsalg!

Så er der udsalg! Over det hele. Og så er det jo med at få grabset nogle musthaves til sig. Hvad skal I ud og købe i disse dage?

Jeg har beordret min mand, at han skal få købt sig noget nyt tøj. Han hader at shoppe i butikker, så jeg har fundet denne her webshop til ham: 2trendy.dk

De har en ret smart kategori-indeling, hvor man kan vælge “2 for .. ” en eller anden pris. 2 for 300, 2 for 500, 2 for 700 og så videre. Og så har de “Ugens udsalg” hvor der er virkelig meget at spare! Jeg synes også de præsentere produkterne pænt 😉

 

Til mig selv, har jeg fået en MEGA lækker taske fra en super online taskebutik. Men så er der sørme noget der er gået i stykker på den, så jeg skal til at bøvle med at returnere og alt det. Det er nu vist nok nemt nok, og gratis når det er reklamation, men, jeg ville jo gerne have brugt den til nytår. Og ja, så kom jeg jo også til at kigge på deres udsalg. DET kan være farligt! De har så meget lækkert.

På trendday.dk har de et rigtig godt udsalg synes jeg. Det er ikke bare sådan rest-ting de ikke fik solgt, men sådan rigtig 25% på alt og 50% på sidste års mode. Det er noget vi kan bruge!

Den ældste af ungerne skal have byttet et par julegaver, så det skal vi ud at kigge på. Det er så hyggeligt at nusse rundt i legetøjsbutikken *smiler*

Susanne