Der er ét godt sted at købe kontaktlinser!

Okay okay, måske er der flere, men jeg er altså blevet rigtig glad for alensa.dk Jeg har oprettet en bruger derinde, så når det er tid til at forny, logger jeg nemt ind og gentager min bestilling fra sidst, med to klik! Det er da bare nemt!
Jeg bruger bare almindelig endagslinser, for jeg kan egentlig meget godt lidt mine briller også. Der er bare nogen dage, hvor det er smartere med kontaktlinser. I svømmehallen giver det helt sig selv, synes jeg. Men også hvis vi skal i legeland, ud i sneen eller andre fysiske ting.

Så en lille anbefaling her fra mig, som lige har været inde og genbestille. Og så fik jeg faktisk en lille gave med. Man kan vælge én af tre ting, hvis man går derind inden den 17.
Denne gang fik jeg også nogle farvede kontaktlinser med – til fastelavn! Glæder mig til at se, hvad ungerne synes om det, he he. Jeg vil ikke afslører noget nu, jeg regner med at I får mere at se inden fastelavn.

Hvad med jer, briller eller kontaktlinser? Og har I prøvet nogle af de farvede?

Susanne