Bryllupsdag <3

Så er det igen den tid på året. Tænker tilbage på den dag for efterhånden en del år siden. SÅ romantisk og hyggelig. Vi havde en rigtig god fest med familie og vores bedste venner, vi var 40 i alt. Jeg kan huske at nogen af dem havde lavet en super skør sang; det var bare lige dem – og mig. Der var også én der havde lavet en quiz om mig og manden. Mine venner og familie skulle så gætte på ting om ham og hans venner og familie skulle gætte ting om mig; det var ret sjovt.

Nå, men, denne gang har jeg fundet på en ret god bryllupsgave, hvis jeg selv skal sige det. Jeg faldt over det her fantastisk lækre ur. Se det lige engang:

billede bryllupsgave

Hold op jeg synes det er smukt! Det specielle ved Nautic urene er, at det er ægte træ, der er på urskiven og rundt i kanten. Uret er derfor helt unikt, årene er jo forskellige på alle træer. I kan se alle Nautic urene og alle de andre smukke, danske ure fra Authentic her: www.authentic.dk

Jeg må indrømme at jeg faktisk er lidt overrasket over at det kan betale sig at have en dansk butik, der kun forhandler dansk designet ure. Så vidt jeg har forstået, produceres nogle af urene endda i Danmark.
Siden og shoppen drives af 4 unge iværksættere: Thomas, Tobias, Anders og Rasmus, der er bosiddende på Mors. Det er (endnu) ikke fuldtidsarbejde for nogen af dem, men det er helt tydeligt på bloggen, at de er meget passionerede omkring ure og kvalitet.
Det ene mærke der sælges på siden, har Rasmus fundet på Bornholm, mens han var på ferie!

Jeg går egentlig ikke så meget med ur, nu har man jo mobilen ved hånden det meste af tiden, men lige sådan et Nautic ur, det kunne jeg nu godt finde på at ønske mig. Så kunne jeg også matche manden, når vi var på tur; det er da romantisk *smiler *

Hvordan med jer, bruger I ur eller er det bare mobilen? Synes I ure siger noget om personligheden eller er det en rent praktisk ting?

Susanne

7 Comments

 1. Åh hvor dejligt – hav bare en fantastisk dag !

 2. Sjovt, det er lige præcis en uge før vores 🙂 vi skal til anholt og fejre det, det bliver skørt der har jeg aldrig været selv men min mand siger det er dejligt jeg tror også det kun kan blive godt med så meget strand :O

  • Jeg håber det er varmt nok til at nyde strandene, tillykke 🙂

 3. Det lyder som en brand god gave – måske jeg skulle gøre det samme… min mand er ret glad for ure men jeg har aldrig synes de var lidt… dyre og grimme. For at være ærlig.

  Men det Authentic ur ser da fornuftigt ud?

  • Jeg synes det ser så flot ud, prøv at se nogen af de andre. Jeg er helt vild med den der unikke tanke.

 4. Jeg bruger bare mobilen, har altid syntes ure var i vejen.
  Og jeg glemte altid at tage det på, når jeg havde været nødt til at tage det af.
  Men det der er da godt nok et stilet ur.

Comments are closed.