Musthaves – inderst inde

Så, nu bliver vi lige lidt private her. Det er måske lidt pinligt at dele det her, men nu gør jeg det. Jeg kan altså godt lide frækt undertøj *rødmer* Altså, sådan noget med blonde og glimte-sten og sådan. Jeg er så ikke lige til lak og læder og åbne Bh’e og den slags. Så, måske skal vi kalde det forførende undertøj i stedet?

Det er et af mine musthaves, at kunne sætte håret op, tage noget flot undertøj på føle mig lidt ekstra smuk. Især i disse mor-tider. Heldigvis sover ungerne som regel rimeligt tungt, når de endelig falder omkuld.

Jeg kigger en del på frandeli.dk Førhen har jeg (og manden) elsket deres babydolls, men sådan to omgange graviditet og amning gør, at jeg nu synes jeg skal finde noget andet; noget med lidt mere støtte, he he. For eksempel et corsage. I får ikke et link til hvilket et jeg har kig på, men jeg synes ikke de er for dyre til at give det en chance og de er virkelig smukke, nogen af dem. På siden er der også helt fantastisk flotte kjoler, både til galla, cocktail og alt muligt, så tag et kig, selvom I ikke lige er til det inderste inde.

Jeg er nu også ret vild med forskellige mærker som Maria Jo, når det kommer til det mere almindelige BHsæt. Maria Jo er super lækkert med virkelig fine detaljer. Jeg elsker at have sådan noget på og har det for det meste også. Det er faktisk kun hvis jeg skal i haven eller på ferie hos familien, at jeg finder noget af det helt kedelige, forvaskede undertøj frem.

Hvad er jeres musthaves inderst inde og hvad er jeres yndlings mærke?

Susanne

4 Comments

  1. Ej Susanne, jeg rødmer næsten på dine vejne. Hvor er det sejt at du tør skrive om den slags! Jeg køber rigtig meget hos Hunke Möller, synes de har rigtig flotte ting, til en super pris.

  2. Ja nu bliver jeg så måske lidt snerpet, men det synes jeg altså virkelig ikke er noget at skrive om, sådan i al offentlighed. Hvad siger din mand til det?

    • Tja, der er i det mindste ingen billeder med 🙂 og manden… som sagt er han ret vild med mit undertøj, men han er selvfølgelig mere vild, når jeg IKKE har det på 😉

  3. Hvis corsetter ikke lige er dig, så prøv sådan en bustier. Det har jeg været rigtig glad for, og man har det jo kun på i starten.

Comments are closed.