Mambeno – en super hjælp i hverdagen

Mambeno er bare blevet en af mine rigtig vigtige musthaves – http://mambeno.dk
Med en mand der arbejder næsten alle de timer han ikke sover, står jeg med barn, baby og al husholdning – og jer, selvfølgelig, hi hi.

Nå men, for at sådan en hverdag kan hænge sammen, så nytter det ikke at skulle ned og handle hver dag. Eller skulle bruger tid og energi på at finde på mad hver dag. Førhen endte vi altid med det samme hurtige mad og det bliver altså kedeligt i længden. På mambeno.dk kan man få madplaner.
Nå ja, tænker du, det kan man så mange steder – for eksempel Voresboern.dk
Men mambeno er anderledes. De har rigtig mange gode funktioner.

For det første kan man skræddersy planen, så den passer til ens familie og ikke bare er standard to voksne to børn. Det er jo rigtig fedt, hvis man er alene med børnene, eller har flere børn – eller måske et bonus barn. Jeg synes det er super smart.

For det andet, kan man klikke de retter væk, man ikke er så vild med og erstatte dem med nogen man bedre kan lide. De har et kæmpe stort udvalg af lækre retter, deres fiskefrikadeller er mega mums!

For det tredje har de gode ting til madpakkerne – både til børn og voksne. Ja det er ikke noget vi bruger pt, da der er madordning i børnehaven og på mandens arbejde, men en dag skal han jo i skole, den store dreng, og så er det altså rart, at det ikke bare er to lever-klapsammen hver dag. Selvom det egentlig er dét, han helst vil have for tiden.

For det fjerde oprettes der en indkøbsliste, der hører til din madplan. På listen kan du klikke alt det af, du allerede har derhjemme, og den kan selvfølgelig printes eller tages med på mobilen.
Til sidst samles det hele nemlig i en god PDF-fil. Den første side er en flot oversigt, man kan hænge på sit køleskab (eller sin magnetvæg) så man kan gå og glæde sig. De næste sider er opskrifter og indkøbslister, som man kan printe, hvis man har behov for det. Ellers så bare hav dem på din computer, tablet, telefon eller hvad du nu bruger.

En sidste ting, jeg lige vil nævne, er deres lille shop. Her er der madkasser, drikkedunke, service, ting til børnefødselsdag og meget mere.

4 Comments

  1. Også mig 🙂 Det ser godt ud ! Jeg kan ikke helt finde ud af hvad det koster ?

  2. Jeg synes lidt det var sådan en mærkelig ting; hvorfor kan man ikke selv finde ud af lave sine madpakker? Er det ikke topmålet af dovenskab at man ikke kan det ???

    • Det kan du sige, men det er virkelig rart at man får serveret mad- og indkøbs-planer 🙂

Comments are closed.