Valentines day – mere end romantisk

Advarsel, dette indlæg kan godt blive lidt for privat for nogle, så hvis du er sippet, skal du altså ikke læse videre.

Valentines day nærmer sig og det er noget, der kan splitte vandene. Det er godt nok forskelligt, hvor meget folk går op i det eller synes man skal lade være.

Flere af mine veninde er totalt ligeglade og mener at det bare er noget amerikansk pjat. Andre fejre det som en familie-ting, hvor de fejre kærligheden til hinanden sådan far, mor og børn imellem. Andre bruger det som date-night for mor og far. Herhjemme er det lidt forskelligt hvad vi bruger dagen til, og med to friske børn i huset, forestiller vi os normalt ikke det store.

Men i år, der falder det i ungernes vinterferie og der er bedsteforældrene tilbudt at tage dem med et par dage i Lalandia. Det sagde vi hurtigt ja tak til, haha.

Så, selvom vi skal arbejde, tænker jeg at der skal gøres lidt ud af det. Og det er så her, vi kommer til det private. For vi gør os ikke så meget i sexlegetøj og den slags, men det tror jeg måske vi skal, nu hvor vi er sikker på ikke at blive forstyrret. Altså, ro på, jeg tænker ikke det store vilde med læder fuld-dragt og piske. Bare sådan et par-spil, hvor man måske kan se om man har lyst til at røre hinanden på nye måder og sådan. De har nogle spændende nogen hos sexshop.dk som jeg tror kunne være sjove at prøve med en flaske vin. Og måske sådan noget Fifte Shades of Grey (hvor god er DEN film lige!) med noget fastholdelse og lidt pirring.

Har I nogle gode ideer eller tips?

Susanne