Ny vaskemaskine – og ny online shop!

Da vi flyttede ind i huset, fulgte der en opvaskemaskine med. Den har vi været glade for, men desværre stod den af, for nogle dage siden. Og hvis der er noget, man ikke rigtig kan undvære i et hus med to børn, så er det vaskemaskine! Så jeg skyndte mig at hoppe online, for at finde en ny.

Og her opdagede jeg en ny online shop. Den har måske ikke det største udvalg, men de har rigtig mange ting og de er SÅ søde i supporten! Og det måske vigtigste, de var billigst! Så her får I lige et lille tip om hvidevarershoppen, som de hedder.

For os er det vigtigt, at vaskemaskinen passer ind der hvor den gamle stod. Så størrelsen skal man holde øje med. Dernæst ville vi gerne have en, der larmede så lidt som muligt, da den står ret tæt på et af børneværelserne. Den sidste meget vigtige ting var, at man kan have udskudt start. Så kan jeg nemlig sætte en vask over om morgnen inden arbejde og så tage tøjet ud når jeg kommer hjem, uden at det har ligget flere timer og lumret. Og så var det et stort plus, hvis den havde et quickprogram på under en time, at den var miljøvenlig at den kunne gå ned til 20 grader.

Alt det ringede jeg og talte med Tobias i supporten om og så fandt han frem til den rigtig model for os. Han havde bare styr på det!

Jeg kan ikke engang vise jer hvad vi købte, for de har den ikke mere, vi fik den sidste (til en god pris). Men jeg kan altså virkelig anbefale dem.

Susanne