Tur i Århus og den nye minions film!

Vores ældste og tre af hans venner og jeg var inde og se den nye minionsfilm – den var super sjov og kan virkelig anbefales. Vi så den i Århus i deres store Cinemax-agtige biograf, og vi bevæbnede os med en cola og popcorn – hver ! Man må jo godt smovse lidt når man sådan er på Århus tur.

To ting man skal gøre sig klart inden man ser den nye minions-film; for det første, så taler de godt nok dansk, men de fleste minions siger altså kun “wikokoko” og “monohio” og “banana”. Så store dele af filmen er kropssprog – og det elskede jeg virkelig ved den. For det andet – så bliver den altså lidt lang til sidst, for meget af det sjove er ligesom overstået efter vi har oplevet hele minions-verdenen. Alle fire unger jeg havde med inde, blev træt af at se filmen og ville på forskellige tidspunkter hjem. Heldigvis fik vi set filmen til ende og den endte godt (ja beklager – lidt spoilers).

Efter turen i biografen tog vi ud for at spise. Ungerne skulle have noget mad, men jeg havde ikke rigtig lyst til at gå på mcdonalds, da vi ligesom allerede havde spist popcorn og drukket cola. Så vi tog ned til åen for at spise, men det kostede jo bare en formue derinde – det er helt tosset så mange penge cafe-mad koster! og når vi så samtidig var fem i alt, hvoraf fire var børn, havde jeg det altså lidt klemt ved at skulle smide ca. 800 kroner for at vi kunne blive mætte.

Nå, men vi havnede på sådan en sød lille vegetarisk spisested der ligger lige om hjørnet fra åen – det var virkelig fantastisk mad. Man har en lille boks man kan fylde mad op i en skål med og så betaler man til sidst for skålens størrelse og kan tage den med ud. Man får også plastik-gafler og lidt brød (men det koster ekstra for brød). Ungerne ELSKEDE det og de opdagede slet ikke de kun spiste grønt og pasta. Totalt lækker tur.

Så nu er det sted blevet et af mine musthaves når jeg er i Århus – nu skal jeg bare huske hvad det er det hedder 🙂