Totalt Superlove i efterårsferien

I efterårsferien var vi nogle dage i KBH for at se alle vennerne igen. Vi nåede ikke alle, men en hel del og det var dejligt.

Om tirsdagen tog far og den ældste i Zoo og så var der shoppe-hyggetid for mor og veninderne. Vi tog en tur som i gamle dage og travede rundt på strøget. Det var skønt, men også rimelig hårdt for fødderne og maven, så vi holdte lidt flere pauser end vi plejede. Lene troede hele tiden jeg skulle til at føde, hver gang jeg stoppede og pustede. Han sidder nu godt fast derinde, ser det ud til.

Nå men, mens vi gik og sludrede, fandt jeg en ny musthave! Det var Malene, der kendte en lille butik, som vi lige skulle se. Superlove hedder den, og den er bare skøn. Faktisk er der to butikker – vi var i den største på Gothersgade.

Superlove har virkelig lækre ting, som denne smukke, elegante, sorte blondekjole fra Rosemunde:

blondekjole

Hele butikken emmer af kvalitet, ekspedienterne har styr på deres sager og er meget venlige og imødekommende. Malene fortalte at om fredagen stiller de lidt kage og sådan frem til kunderne, så det er lidt ekstra hyggeligt. Det lyder super hyggeligt, desværre havde jeg ikke tid til at kigge forbi igen fredag.

Men I skal ikke gøre det for min skyld; kig derinde, hvis I har lyst til et stort udvalg af lækre kvalitetsvarer: superlove.dk

 

Susanne

2 Comments

  1. Var du i København? Det skulle du da lige have sagt, så havde jeg gerne vist dig lidt rundt:) Men jeg kendte ikke Superlove, hyggeligt at man kan lærer noget om sin egen by.

    • Åh ja, det kunne da være hyggeligt. Vi har ofte travlt med at få set gamle kendinge, når vi er i København, men en Café latte kunne man nok altid få tid til. .

Comments are closed.