Tip til at undgå huller i væggen, når du hænger billeder op – update!

Hvis I har det ligesom mig, så er der bare SÅ mange gode billeder af familien – især de lækre unger! Det kan give mange huller i væggen, når de alle sammen skal op.

Jeg så en reklame i fjernsynet – totalt old-shcool – for sådan nogle klæbe dimser, så det bestemt jeg at prøve. Og jeg må sige, jeg er imponeret. De klæber rigtig godt, er nemme at bruge og så kan jeg hænge billeder op, uden at vente på manden har tid med den store boremaskine – det er rigtig dejligt.

Og ja, så undgår man jo hullerne i væggen, hvis billederne skal ned eller flyttes. De her strips efterlader ingen mærker. Altså, ikke de forsøg jeg lavede nu her, i al fald. Hvis de har siddet i tyve år, kan det da godt være, at der er et mærke af en art.

Jeg er så glad for de her strips at jeg hænger alt hvad jeg kan, op med dem. Jeg har købt de stærkeste, så jeg ikke skal være nervøs for hvad de kan klare. Foreløbig er det mest malerier og billeder, men jeg har også hængt en enkelt lampe op over sengen.

De eneste minus er at man kun kan bruge dem på brede rammer, og at de ikke klæber på stof og lærred.
Det med lærred er et problem, hvis man har malerier uden ramme. Jeg har vi løst ved at klippe lidt af lærredet bagpå, så stripsen sidder på trærammen og så virker det fint 🙂

Stripsne er fra Command og kan kun købes på 3mshop.dk Jeg forstår ikke, hvorfor de ikke kan fås i en hvilken som helst isenkræmmer, men heldigvis er der rimelig hurtig betjening fra shoppen. Der er også kroge, man kan klæbe op og jeg overvejer nogle stykker til badeværelset, men kan ikke rigtig bestemme mig for, om de passer ind.

UPDATE!!
Jeg er ikke helt sikker på, hvad der er sket med 3m shoppen, men nu forhandles command stripes i en laaaang række online butikker, bare google dig frem! 

Susanne