Pokemon go – ungerne elsker det

Først var jeg virkelig skeptisk overfor det her spil – jeg kan jo huske det fra min barndom og det var jo også ret sjovt dengang, men eftersom det er et gratis spil til mobilen så tænker jeg altid at det bare kommer til at koste en formue i in-app-purchases. Og nogle har også rapporteret at når man stiger nok i level så bliver det virkelig nødvendigt at købe for at komme til at stige mere i level.

Men – det niveau jeg spiller med ungerne på, tror jeg ikke det er et problem vi kommer til at løbe ind i foreløbigt og derfor tillod jeg også at vi spillede det med ungerne. Og det har bare været en KÆMPE success. Vi går ude rigtig meget i forhold til før og ungerne tigger SELV om vi ikke skal ud og gå en tur. Det må man da sige er helt utroligt; som at spørge om vi ikke skal spise broccoli som snack 🙂

Det eneste irriterende er at vores ene ipad ikke har telefon net, men det løser vi ved at min iphone kan gå på “del internet” – og så har ungerne også net 🙂

Hvad er jeres oplevelser med pokemon go?

4 Comments

  1. Mine unger har også taget det virkelig meget til sig – før sad de bare og hang indenfor men nu er de kommet ud 😀 elsker det 😀 😀

    • Sådan er det præcis også med mine guldklumper – nu er det guldklumper der bevæger sig :-*

  2. Jeg kan ikke rigtig finde en fidus til det – men ja ungerne elsker det.

    • Men vi løber også hele tiden tør for pokeballs >.<

Comments are closed.