Aqua – med onkel reje!

Ser I Ramasjang? Det gør vi herhjemme – og selvfølgelig er Onkel Reje et kæmpe hit! Så da vi så at han kom til Aqua, skulle vi da klart med.

Vi har årskort til Aqua, som er ca den eneste rigtige aktivitet for børn i Silkeborg. De har en kæmpe vand-legeplads udenfor, som er super fed for ungerne. Der er to slusesystemer som de kan hopper rundt og lege med og masser af vandmøller og soppebassinger. Så husk badetøj og håndklæder, hvis I kigger forbi!

Der er også dyr i Aqua, oddere, bævere, vaskebjørne og selvfølgelig en masse fisk. Indenfor er der et lille bassin, med fisk man må røre ved. Er man der kl 12, kan man hjælpe med at fodre fiskene. De har lige fået lavet terrarier på de øvre etager, så man kan se slanger og den slags. Det er et rigtig fint sted.

Men denne dag var der altså Onkel Reje og han var godt nok en populær mand! ALLE P-pladser var taget, da vi kom, så til sidst satte manden mig og drengene af og fandt en p-plads, mens vi gik ind.
Der var mennesker over det hele, men det var bare en super fin stemning. Alle forældre var søde og opmærksomme og gav plads til hinanden og børnene. Alle barnevogne blev helt bagved. Aqua havde også forberedt sig og fået nogle toiletvogne ind og nogle ekstra madboder. Onkel Reje gav den rigtig gas og børnene var elle-vilde. Der var alle de gode sange, hvor bade-sangen selvfølgelig var det største hit. Jeg er ikke helt sikker på, at det er en god idé at ungerne lære at synge at de ikke kan lide at gå i bad, men vi har da ikke haft problemer endnu 😉

Efter Onkel Reje legede vi på pladsen, det var en dejlig sommerdag og drengene kørte bare på i to timer. Masser af vand og pjask. Og en enkelt omgang pommes frittes, blev det også til.

5 Comments

  1. Vi var der også – det var altså et super godt show – børnene elskede det. Det var vildt så mange der var mødt op !

    • Jeg vi synes også der var kommet rigtig mange – heldigvis var folk gode til at lukke børnene ind så de kunne se

Comments are closed.