Min ønskeliste til jul

Jubiiii nu er det snart ved at være tid til jul – og jeg glæder mig bare som et lille barn; ja nærmest mere end min egen ældste søn på 5 år. Min ønskeliste er simpelthen bare så lang – og det har den været så længe jeg kan huske det. Jeg har altid lært at man skal ønske sig meget til julen, så får man både noget man vil have, men man ønsker sig også så meget at man ikke ved hvad man får, fordi listen er for kort. Og det synes jeg jo er smart 🙂 Der er simpelthen bare ikke noget værre end at få en el-radiator, når man bare gerne ville have haft en ny sovepude fra jysk 🙂

Nå, men de ting jeg ønsker mig til jul er som følger (bemærk, jeg har indsat reklame-links, så hvis nogen ønsker at købe igennem siden her, så kan jeg måske købe alt det jeg ikke selv får til jul 😉 )

[liste med ting]

Men vigtigst af alt, når man har en ønskeliste lige så lang som min, så er man næsten altid sikker på at man får noget på listen. Så alle mine følgere; gør som mig – tag kontrollen med julen – skriv en RIGTIG lang ønskeseddel 🙂