Julepynt – gammeldags, hjemmelavet eller moderne?

Åh julepynt

Nu hvor vi har pladsen, er jeg faktisk også begyndt at købe ting, jeg aldrig har købt før. I gang har vi en stor nisse i filt stående og byde velkommen. Når det kommer til nisser, er jeg er ikke til porcelæn og sådan, mere filt og stof. Og efterhånden kravler de rundt på alle hylder og skabe. Jeg elsker at købe et par, når jeg falder over dem på julemarkeder rundt omkring. Netto havde faktisk også nogle søde nogen, det ene år.

Jeg har svært ved at finde pæne kræmmerhuse, synes jeg. De af papir bliver hurtigt klemte og skæve og dem af filt og stof er ofte lidt for.. ja jeg ved ikke. Grove måske. Det samme gælder for julehjerter, som jeg egentlig også synes høre sig til på juletræet. Jeg elsker små, flotte detaljer og filigran og den slags.

Jeg elsker at gå i Illum og sådan noget og kigge. Selvom jeg ikke er så meget for mange af de moderne ting, synes jeg ofte de har nogle klassikere, som simpelthen må med hjem.

Mit juletræ er et misk mask af alle de ting jeg har samlet gennem tiden, blandet med ungernes fantastiske hjemmekreationer – der er ikke meget Bo bedre over det. Men det er helt perfekt for mig

Hvordan ser jeres juletræ ud? Hvad er jeres musthave på juletræet?

One Comment

  1. Herhjemme skal vi for første gang prøve at lave et juletræ, der kun er pyntet med ting man kan spise. Pebernødder, småkager, (altså, de der i forskellige forme med glasur) slikstokke. Det er jeg godt nok spændt på!

Comments are closed.