Køleskabet jeg bare altid har ønsket mig

Åh det bedste ved at skulle have nyt køkken er simpelthen bare alle de ting man kan ønske sig 🙂 Alle mine musthaves!

Denne gang vil jeg gerne snakke lidt om det der er både min og min mands helt våde drøm: amerikaner-køleskabe. Åh hvor ville jeg gerne have sådan et; dobbeltdøre med masser af plads til frisk frugt, ingen spildplads til fryserum men stadig med isterning-dispenser og specielle hylder til grøntsager.

Vi har haft kig på en del forskellige modeller; nogle af dem har vi ønsket os på både wupti og Whiteaways hjemmeside – jeg kan ikke rigtig finde andre steder der sælger den slags køleskabe. Jo altså der er jo også Skousen – men de er jo ejet af Whiteaway, så det må være det samme. Kender I andre steder?

Nå, men den model jeg virkelig bare elsker er en Samsung RS7567THCSR. Se den lige! Se det hele på Whiteaways hjemmeside.

amerikanerDen har bare det hele – prøv at forestil jer den stå og trone i køkkenet, ungerne har mulighed for at få frisk grønt og juice hver dag. Bare tænk sig at man ikke skal rode med at have en fryser i køkkenet det synes jeg virkelig er lækkert. Hvordan har i andre det med frysere i køkkenet?

Min veninde Heidi har sådan et køleskab og jeg er bare mega misundelig. Åh den er bare min musthave!

Susanne

4 Comments

  1. Er det nu, jeg skal fortælle hvad vi lige har bestilt? 😉 Det er ikke helt magen til, men det er amerikaner-køleskab og det er stoooort. Glæder mig SÅ meget.

  2. wow, kan du få plads nok? Vi har bare sådan et lille køleskab oven på en endnu mindre fryser. Det er jeg godt nok også ved at være træt af. Stort køleskab er helt sikkert også på min liste, når jeg skal i hus engang.

  3. Må jeg spørge, hvorfor du lige har valgt den model? Jeg har nemlig også siddet og kigget og jeg synes det er svært at vide, hvad der kommer til at passe til ens behov.

    • jeg synes faktisk også det er svært at vælge og jeg svæver lidt mellem det her og et par andre.

      Jeg kan godt lige indretningen i det her køleskab, måske er det bare dét, jeg er faldet for 🙂

Comments are closed.