Kalendergaver til max 10 kr.

En rigtig hyggelig juletradition herhjemme, er nissen der kommer på besøg og ligger en lille gave i ungernes sok, hver eneste morgen. Hele december måned er det slet ikke svært at få ungerne ud af sengen *smiler*. De elsker den daglige overraskelse og den mindste vågner med ordene “Mor! Nisse!” og hopper ud af sengen. Det er så hyggeligt at se deres glæde. Og den store er faktisk god til ikke at blive sur over hvad han får.

Herhjemme er det en blanding af slik og gaver, for at det ikke skal tage helt overhånd med gaver. Så er det ikke så stressende at man SKAL finde 48 gaver, men man kan bare finde dem man rent faktisk synes de skal have. For at slikket ikke skal blive for “almindeligt” går jeg efter juleslik eller slik som er anderledes, end det de normalt får. Og så er kinderæg stadig et hit, hi hi.

Det er ikke alle gaver, der er under 10 kr hos os, men jeg har samlet en masse gode ideer her i dette opslag. Meget af det er slik, eller noget hvor man køber noget, der kan deles op. De sidste giver måske mest mening, når man har flere børn, det må være op til jer at vurdere.

Hvis I har flere ideer, så sig endelig til i kommentarerne!

Første stop er Harald Nyborg. Her fandt jeg små rittersport i vinterudgave. Med 20kr for 9 stk, kan man enten lave 9 små gaver, eller måske 3 gaver med 3 i hver. Eller 4 gaver med 2 i hver og så en til mor, hehe.

I Harald Nyborg sælger de også det nye kopi lego Builder. Og hvor LEGO aldrig har lavet noget til under 30 kr, har dette kopi-mærke lavet små æsker til 10kr! Perfekt til kalendergaver. Jeg har testet dem og det ligner fint lego og holder også fint sammen.

 

I Rema1000 fandt jeg mange gode ting. De har masser af sjovt slik og i år har de små søde julesokker til børnene, til 10kr parret.

 

  

   

  

  

 

I Tiger er der selvfølgelig også mange ting, men i år faldt jeg særligt over disse biler, som er rigtig fine:

  

Denne modellervokspakke, kan jeg ikke huske hvor jeg fandt, men ideen er mest, at hvis man kan finde modellervoks på tilbud, kan man dele det op og komme under 10kr pr gave.

Måske er I lige så heldige som os, at have en “alt mulig forretning” der sælger forskelligt krims-krams legetøj. Vores har nærmest kilometervis af forskellige klistermærker og glimmer stickers. Perfekt til kalendergaverne:

 

   

   

De har også billige tusser og vandfarver.

  

Susanne