Jule sy-slerier

Ja så fik jeg endelig tid til at sy lidt igen. Og det kom der denne fine nissehue og julesok ud af. Stoffet har jeg længe haft et godt øje til, synes det er så smukt med de klare blå farver.

       

På billederne kan I se mønsteret, som bare er tegnet af efter en anden sok og hue 🙂 Det hvide, syntetiske pels er købt i den lokale sy-shop.

Med pels er det nemt at tegne på bagsiden, men man skal huske passe på, når man klipper, så man ikke klipper hårene over. Måske skal du lige bruge en kam, for at redde pelsen og lave en skilning, der hvor saksen skal glide.

Og nu ved jeg ikke med jer, men jeg er (lidt for) glad for den smarte app Wish. Der kan man altså få mange sy-dimser til billige penge. Der fandt jeg blandt andet disse klemmer, som jeg bruger i stedet for nåle. De er især gode ved tykke stoffer, fine stoffer eller bare andre steder, hvor nåle ikke er så smarte. Her er det kanten af pelsen sat sammen ret mod ret med nissehuen.

På sokken har jeg bare syet for i samme form, puttet det ned i og så sat for, strømpe og pels sammen på én gang. Derefter har jeg pyntet med et elastik-bånd, der pynter fint og er nemt at arbejde med *smiler*

Hvad får I syet i julen?

Susanne