Vi Gi’r den gas – i Gi’ Den Gas Palads

Sammen med Tina og hendes den store, fik vi endelig prøvet det der Gi’ den Gas Palads. Det er sådan et indendørs legeland, bare ikke så stort som Dinos legeland, Wonkey Tonkeyland og alle dem der. Det er bare to store haller, som er fyldt op med legesager. Det virker lidt… slidt eller provins-agtigt på os voksne.
Men ungerne elsker det. Der er boldbad og kravle-klatre tårn og hoppeborg og bold-kanoner og meget mere. Det bedste er, at der er et stort indhegnet område til de små, med kun en enkelt låge, så man har rimelig styr på dem. Der er borde og bænke midt i det hele og man må selv tage mad og drikke med – perfekt til os, der plejer at pakke en taske med madpakker og drikkedunk, når vi skal afsted på tur. Der kan også købes lidt derhenne.

Hvis man tjekker ind via facebook, får man popcorn og slush ice, så det gjorde vi selvfølgelig. Vi er suckers for gratis ting, hi hi.

De store gav den max gas i den ene hoppeborg, som er en stor hval, der åbner og lukker munden. De fandt hurtigt på en leg, hvor det gjaldt om at komme ud og ind af munden, inden den lukkede sammen.

Den lille fik lov at ligge med lidt babylegetøj, mens de voksne fik snakket en masse. Det er godt nok rart med sådan en dag, hvor der er plads til at lufte tanker og børn.

Da det blev tid til middagslur for den bette, kunne barnevognen nemt stå ude bagved og man kunne lige holde øje gennem en lille glasdør. Det er ikke 100 mennesker, der kan lave det træk, men så mange er der heller ikke. Med frie hænder gav vi voksne lige de to store noget konkurrence i bowling; de har sådan noget børnebowling med lidt lettere kugler, så kan jeg også være med, hi hi. Det er mega sjovt. Vi fik også prøvet nogle af de forskellige spillemaskiner.

Der er nogen der synes det er lidt dyrt, 80kr pr person, men jeg synes det kommer an på hvor længe man bliver. Hvis vi kun var der med de små, var det måske lidt i overkanten, fordi de ikke kan prøve så meget og holde så længe. Men vi havde to store drenge, der fik krudtet af. Og som endda fik plaget sig til en is.

Alt i alt var det en rigtig fin tur og vi skal helt sikkert derhen igen.

5 Comments

    • Det ligger her ved Silkeborg. I Lysbro.

  1. Jeg har hørt fra mine venner, at det er sådan lidt “Lesters Pungrotte Park” Hvis det siger jer noget 😉

    • ahahaha, det kan du tro det gør! Det var den fedeste tegnefilm. Hvor mange kopper sukker, skal man bruge for at komme til månen? 😉

Comments are closed.