Sov sødt barnlille – eller, bare SOV!

Åh den lille giver mig grå hår for tiden. Den sidste uge har han bare IKKE villet sove. Han har været næsten umulig at lægge til lur og om aftenen er han så blevet så overtræt, at han er HELT umulig. Og han vågner tusind gange og græder. Jeg havde lidt glemt, at det kan være sådan her.

Stakkels far, der ryger på sofaen næsten hver nat. Eller, egentlig tror jeg at han er glad nok for det, for så kan han da sove. I går kom han faktisk slet ikke ind i soveværelset. Og det kan jeg godt forstå, men glæder mig til baby sover igen, så der kan blive lidt voksentid 😉

Det er som om intet hjælper. Sovebamse, sut og flaske – det hele ryger ud over kanten af sengen, for han er rigtig sur om natten. Jeg tror – og håber – at det er sådan et “tigerspring”; har I hørt om dem? http://voresborn.dk/baby/syv-fantastiske-tigerspring Der er nogen der mener, at alle børn følger de her bestemte trin i deres udvikling og når de er lige mellem to trin og ved at lære noget nyt, så er barnet ekstra frustreret og ked. Der er forskellige gode råd til hvordan man kan forsøge at hjælpe baby, jeg synes bare ikke nogen af dem virker.

Det eneste, der nogle gange har hjulpet, er at amme. Men for søren, det er jo til at få lange patter af, hvis man skal sidde der hele natten. Han bliver nemlig tosset, så snart jeg forsøger at få babsen fra ham.

I går blev jeg så træt af hans skrigeri, at jeg tænkte jeg ville sætte noget musik på. Jeg fandt en Beatles playliste og blev mega glad. Total nostalgi fra efterskoletiden. Det viste sig så at være en masse instrumental-udgaver af deres numre. Altså uden sang. Så er det jo ligesom overhovedet ikke det samme! MEN, baby holdt om med at skrige. Han blev næsten med det samme helt stille og lå bare og lyttede. Og så faldt han i søvn. Sådan, helt af sig selv og alt muligt. Det var fantastisk. Det virkede hele natten. Hver gang han vågnede og skreg, tændte jeg musikken og så blev han stille og faldt i søvn. Åh gud jeg håber det virker igen i aften og fremover! Så kan jeg skrive Beatles playliste på mine musthaves, ha ha.

Hvad gør I, når baby skriger om natten? Og hvad er jeres yndlings musik?