Sommer, sommer og sol

Ja jeg skal da lige love for, at det der sommer kom igen. Men altså godt nok på en underlig måde, synes jeg. Så er det tåget om morgenen, varmt om eftermiddagen og regn om aftenen.
Næste dag buldre det afsted med sol hele dagen. Dagen efter er det igen for koldt til korte bukser.

Det er jo ikke til at finde ud af!

Nå, men, der er lidt stille på bloggen. Jeg har nemlig kastet mig ud i sådan noget online kursus i at programmere. DET er bare sjovt at sidde og fifle med. Jeg bruger bare de gratis kurser fra nemprogrammering.dk – der er rigtig mange og jeg synes de er gode.

De siger jo, at børnene skal til at lære at kode i skolen, så jeg tænker også at få drengenes skyld, må jeg hellere lære lidt om det. Og så for at jeg ikke altid skal hive fat i min mand, hver gang der går noget galt med siden *smiler*

Ud over det, er der selvfølgelig også masser at lave i haven. Og jeg kan gå og glæde mig til at frugterne på træerne bliver modne. Nu spiser vi det sidste af bærerene. Og lur mig om ikke der kommer en opskift med nogle af dem, en af dagene;)

Hvad får I det sidste af sommeren til at gå med?