Ny magnet-væg til køkkenet – totalt nice!

Jeg elsker bare at købe ind til vores køkken fordi vores køkken slet ikke er lavet endnu, så jeg har mulighed for at lave lige det jeg vil – og det gør jeg så 🙂

Jeg har altid ønsket mig en stor væg der er fyldt med magneter som man kan hænge alting op på – og jeg har virkelig ledt og ledt efter hvor jeg kunne finde sådan nogle. Men heldigvis fandt jeg et sted på nettet der hedder Magnetz – de er rimelig billige i forhold til f.eks. at købe det hele ind i Silvan; så vidt jeg husker ville hele vores væg koste lidt over fire tusinde kroner i Silvan – men på magnetz kunne jeg bestille det til godt og vel halvdelen – inkl porto. Det synes jeg er et mega steal 🙂

Vi kommer til at få masser af glæde af magnet-væggen, specielt fordi vi kan hænge ungernes madplaner op på dem – og det er noget jeg virkelig har savnet. Men også bare sådan noget som at hænge ekstranøgler, pas og betalingskort op synes jeg er virkelig rart at kunne.

Jeg ved ikke om man skal passe på med sådan en væg og betalingskort og magneter dog – er der nogen af jer der ved det ?

4 Comments

  1. Jeg har faktisk også overvejet en magnetvæg. Vi har en lang væg i børnehøjde, hvor vi overvejede at male med magnetmaling i stedet for at sætte noget op.
    Så slap man for at bore og sådan.

    • Det er da en vildt god ide. Gad vide om man kan få den maling i forskellige farver?

  2. Vores den ældste bruger deres powermagneter til sådan nogle figurer han har. Det er meget fikst.

    Jeg bruger nogle af deres rigtig stærke, til at lime fast på mit værktøj og så limer jeg også nogen, forskellige steder når jeg har et projekt. så kan jeg nemt hænge boremaskinen og sådan fra mig, uden at den står i vejen.

Comments are closed.