Nu med hjemmesyede puder til børneværelset

Et af mine _mange_ talenter (ja, det er ikke beskedenhed), jeg ikke har skrevet så meget om endnu, er at sy. Jeg elsker det bare. Jeg er ellers ikke voldsomt kreativ, men at sy sætter noget i gang. Og det er fantastisk at man bagefter har et “bevis” på sit hårde arbejde.

Denne gang ville jeg lave nogle flotte puder til børneværelset. Altså, bare betrækket. Puderne købte jeg billigt i Stof og Stil her: https://www.stofogstil.dk/hobby/puder De har et stort udvalg og jeg købte mange forskellige slags. Planen er måske også lidt at låne nogle af dem, når der skal ammes og sådan. Jeg har aldrig fundet ud af at bruge ammepuder, jeg kan bedre arrangere mig med forskellige løse puder.

Sådan nogle børnepuder skal finde sig i lidt af hvert, så jeg tænkte at det måske var en god idé, hvis man satte en lynlås i, så man kan tage betrækket af og vaske det, ind imellem. Jeg kiggede derfor rundt på diverse sy-blogs for at finde en god opskrift og jeg faldt for Annas fantastiske guide på http://www.laralil.dk/2011/08/diy-babysengest-med-pipingband-og.html

Den er virkelig god! Og så blev jeg inspireret til at sætte tittekant på puderne, så det fik de alle sammen. Jeg købte det sammen med stoffet på stofgiganten.dk. En virkelig lækker side med alt til syning. Jeg har også købt virkelig mange strygemærker og sager derinde.
Jeg er selv rigtig godt tilfreds med resultatet og knægten blev bare så glad, jubii! Hvad synes I?

IMG_2236

Jeg må indrømme, at da jeg hørte barn nummer 2 også var en dreng, blev jeg lidt øv i forhold til min hobby. Jeg elsker nemlig.. nej, jeg ELSKER at sy små pigekjoler. Det er bare noget af det mest nuttede. Flæser og bånd og perler og SÅ mange smukke stoffer – suuuk. Men, det “lider” mine veninder med pigebørn så under *smiler *

Til drenge kan man også sagtens sy fine ting – og min den store elsker heldigvis farver, så det hele behøver ikke være grønt eller blåt. Den lille kan ikke protestere endnu, han må bare finde sig i mors luner, hi hi.

Susanne

5 Comments

  1. Hold da op, hvor er de fine! Og fedt med et link til stofgiganten, den kendte jeg ikke.

  2. Det kan godt være du siger du ikke er så kreativ, men jeg synes nu godt nok det er nogle fine ting du kan trylle frem!

  3. Ej en god idé. Jeg har manglet et hygge-projekt her til de lange aftener – det må da helt klart blive nye puder!

  4. Har du syet skjult lynlås i? Er det ikke mega svært?

    • den første var svær, jeg skulle godt nok lige vende og dreje det nogle gange, før jeg forstod hvad Anna mente. Det er ellers en fantastisk guide, men det er ligesom om hun mangler et eller andet lige der ved lynlåsen. Jeg fandt ud af, at når man har syet den ene side på, skal man vende hele puden på vrangen, så er det nemmest at få den anden side på

Comments are closed.