Når far henter i vuggestuen

Puha, så blev det pludselig vådt og koldt her i landet. Og på denne side af efterårsferien, er det tid for flyverdragter. Til ungerne altså *smiler* Så sørg nu for at pakke de små tæer og fingre godt ind, når I skal udenfor. Og husk huerne! Og husk at tage det hele af, når I lige skal handle på vej hjem, og de små sidder i vognen, helt pakket ind.

Nå, men det var jo far, det her indslag skulle handle om. Far skulle nemlig hente den lille i vuggestuen og det gør han ellers ALDRIG. OG det er fredag, så det hele skal med hjem. Jeg gruede lidt for, om vi måtte gå weekenden i møde uden vinterstøvler og hue. Eller måske ville han glemme vanterne. Jeg fandt derfor på noget smart (synes jeg i al fald selv).

Da jeg afleverede drengen, lagde jeg alle hans ting på gulvet, pænt ordnet, og så tog jeg et billede af det, med min telefon. Billedet sendte jeg til farmand og skrev, at her kunne han se alt han skulle tage med hjem. Min mand syntes det var rigtig smart, og både nemt og overskueligt. I stedet for at jeg skulle beskrive vanterne og huen og han skulle huske det hele eller skrive det ned.

Så, et lille vinter-tip fra mig, når en ny skal hente. Nu gør jeg det også hvis mormor eller naboen skal hente. Men, kun hvis det er fredag og vi skal have det hele hjem. De andre dage går det jo nok, at undvære vanter eller sådan.

img_3362

 

Hvad gør I derhjemme, når nogen bliver nødt til at gøre nogle af de ting de ikke plejer?

Susanne