Musthaves i Silkeborg – opdatering af min liste

Som I måske husker for noget tid siden, lavede jeg en liste over alt det jeg skulle finde her i Silkeborg. Hvordan går det så med det? Jo, lad os se på det.

Jeg har tullet en del rundt på gågaden med barnevognen og er nok mest faldet for Pladeshoppens Café Latte. Pladeshoppen er en rigtig hyggelig, meget lille café. Førhen var der pladebutik ved siden af, men den lukkede. Ligesom alle de andre pladeshops. Men navnet blev der altså. De har nogle fine kager og en god kaffe og man kan sidde indenfor og gemme sig lidt eller udenfor og kigge lidt på mennesker. Dejligt sted. Og dejligt at kaffe og kage er ét sted.

på gågaden ligger også Tiger og Bog og Idé, samt forskellige genbrugsbutikker. Så der er rig mulighed for at spilde sine penge på dimser. Men det er nu rart at vide hvor man skal rende hen, hvis man lige skal bruge noget hårpynt, snacks, perler, kort eller andet i den dur.

Den bedste pizza er nok endt med at være Roma – det er ret Italiensk autentisk. Det smager dejligt og de er søde dernede. Vi har faktisk ikke spist dernede endnu, vi plejer at tage pizza med hjem.
Det med den romantiske restaurant, det nåede vi ikke lige inden baby kom. Og da jeg fuldammer og pasning ikke er så lige til, så må det vist vente lidt. Men Gourmandiet ser lækkert ud, så den vil jeg nok prøve. Og så Zorba – manden elsker græsk mad.

Café Eval har en god brunch og den ligger nede ved åen, så det er et rigtig hyggeligt sted. Det passer lige med at man kan tage ned i byen, putte baby i vognen, gå til han sover og så spise brunch – super yndlings weekend beskæftigelse.

Biblioteket har en fantastisk børneafdeling. Knægten kan sagtens boltre sig der, mens jeg nusser lidt om lillebror. De har borde, så man kan spise madpakker der og der er pusleplads, babystol og børnetoiletter – jeg blev virkelig glad, da jeg fandt det. Et super sted at være, når man har brug for indendørs underholdning.
Udendørs tager vi gerne op på noget der hedder Fritidsgården. Det er en SFO som har dyr og legeplads både ude og inde. Det er også et herligt sted og nogen gange er der kaninunge; så er drengene helt solgt.

Så, indtil videre er det ikke helt skidt, det her Silkeborg.

4 Comments

  1. Hi hi, det er da lige før man får lyst til at komme til Silkeborg, med dén salgstale 🙂

  2. Vi sejlede i kano gennem Silkeborg engang, glem endelig ikke at købe en is ved Slusekiosken! Jeg giver en kaffe, hvis du kan spise den største de har 😉

    • Ha ha Vega, der har jeg slet ikke nået ned endnu, hvor stor er den? Jeg er rimelig is-glad, men måske skal jeg få hjælp af den store…

  3. Jeg mener det er 8 kugler og så selvfølgelig softice, flødeskum, syltetøj, flødebolle, chokoladestang og chokoladesovs 🙂 Min mand og jeg delte en og vi klarede den ikke 😛

Comments are closed.