Mor til to – hvor er mine ekstra hænder?

“Hvis evolutionen virkede, hvorfor har mødre så kun to arme” siger min mor altid. Og jeg må da godt nok give hende ret! Hvordan i al verden har de gjort førhen, med 6 børn eller flere? Jeg synes mine to er rigeligt.

Har I prøvet at lave frikadeller, med en mor-syg baby på armen og en stor, der hiver dig i skørterne, fordi han lige skal:
1 have mælk
2 finde sine sko
3 tørres
4 have sit tøj og sko af, efter at have leget i mudder (endelig var han ellers stille)

osv osv.

og baby skriger selvfølgelig det sekund du sætte ham fra dig. Så mangler man altså virkelig de ekstra hænder. Eller farmand, som er dejlig til at hjælpe når han kan.

Et musthave for mig er derfor blevet min ringslynge og min strækvikle. Så kan baby være hos mor, mens jeg har BEGGE hænder fri. Det er virkelig rart. Og baby sidder bare der og putter. Det store er faktisk lidt misundelig nogen gange og spørger, om han ikke også må komme op og sidde. Meeen, han er nu lidt stor for lille mig.

Jeg har lært at bruge slynge og vikle, ved at se nogle videoer på youtube. Der er massere af dem, også på dansk. Det næste jeg skal lære, er en ryg-binding, så jeg ikke hele tiden spilder på baby. Og så kan det da godt være, at den store kan få en tur:)

Hvordan klarer I ulvetimen derhjemme? Og hvordan har I baby med jer?

3 Comments

  1. Åh kender det! Herhjemme kommer iPaden altså frem i ulvetimen. Eller vi tænder for Ramasjang. Så er der lidt ro på, mens maden bliver lavet.

  2. Vi er medlem af Årstiderne. Så får vi en kasse med alle ingredienser og opskrifter sendt lige til hoveddøren. Vi har så valgt kvikkassen, så er det opskrifter der max tager en halv time. Det er virkelig smart.

    Og jep, har også baby i slynge, der sidder de altså bare godt!

Comments are closed.