Legoland tur/retur

Hurra så skal vi i LEGO-land igen – både jeg og ungerne elsker bare Legoland. Det bedste ved Legoland er nok at alting er gratis og det virker som om alle er der på samme vilkår; altså det er ikke ligesom f.eks. tivoli hvor man skal have et turpas for at kunne det hele; nej bare man er inde – er alting godt. Og det synes jeg er et fantastisk princip. Der er ingen forældre der må stå og forklare deres grædefærdige børn, at der altså ikke er penge til at både komme ind og prøve forlystelser.

Nå, men det vi skal opleve i dag tror jeg bliver Ninjago området – det er vist sådan et helt nyt område de har fået som er inspireret af ja, Ninjago. Ungerne er ikke helt endnu gået i crazy ninja-mode, men det kommer nok når de bliver lidt ældre; den ældste er begyndt med nogle karakte-lyder og lidt ”hirayyy” men mon ikke det bliver noget mere udpræget næste år, at alting lige skal have et flyvespark.

Det værste ved legoland er deres pommes frites. Ja det lyder mærkeligt, men yak jeg hader deres pommes frites. De er enten skiveskårne eller også er de formet som legoklodser og helt understegte – og det er de skiveskårne for øvrigt også! Det er virkelig træls for jeg elsker bare en god omgang pommes. Jeg har skrevet flere gange til lego for at foreslå dem en anden form for pommes frites men det virker ikke rigtig som om de mener det er top prioritet 😀

Vi skulle visiteres inden vi kom ind, det er noget nyt noget de er begyndt på, men egentlig synes jeg det giver ok mening – det gør formentlig folk mere trygge, men jeg ved ikke hvor mange uheld (eller hvad man skal kalde dem) det forhindrer; det er et meget meget overfladisk tjek de laver. Det er selvfølgelig lidt uheldigt for sikkerheden, men det er fint fordi det går hurtigt.

Turen til Billund er heller ikke så lang fra Silkeborg – lige godt og vel en times tid. Vi kunne godt bruge en motorvej til Billund – så ville det kun tage lidt over en halv time – jeg tror nok lige vi ville besøge lego noget oftere hvis det var lige så hurtigt at komme dertil som til Herning 😀 Men ak – nu skal vi lige have Silkeborgmotorvejen færdig først, så må vi se hvad det næste projekt her i midtjylland bliver – de snakker jo om en motorvej til Viborg også.

2 Comments

  1. Det er sjovt du skriver som du gør med de pommes frites for jeg er totalt enig – jeg synes slet ikke de er særlig gode. Jeg vil bare håbe de gik over til helt almindelige pommes frites :’-(

    Ellers så ELSKER vi bare legoland 🙂

Comments are closed.