Julenissen har været på spil

Åh så er det tid igen til julenissen – og den har været på spil igen og givet mig denne flotte gave:

Jeg ved ikke rigtig hvad det er, men jeg bliver da spændt på at pakke den op 😀 Måske er det noget jeg kan bruge – hvad tror I det er ?

Nå men ellers har vi bare gået og hygget her i julemåneden og håber på at der snart kommer sne så ungerne kan boltre sig i deres første omgang sne. Årene går stærkt og jeg synes ikke rigtig der har været mulighed for dem at se sne endnu, men det ville jeg virkelig gerne at de kom til at opleve bare én gang inden de bliver for gamle; altså at se sne på juleaften.

Jeg husker tydeligt den første juleaften jeg havde, med sne – det var simpelthen bare magisk. Træet stod ved vinduet og man kunne se ud i haven, hvor et stort tykt snelag var ved at falde på alle træer og planter – virkelig smukt. Jeg var ikke særlig gammel, jeg tror måske 8 eller 9 – men det er en af de bedste juleaftener jeg har haft i mit liv. At sidde der på gulvet og pakke gaver ud i skæret af det gule glødelampe-lys og med sneen der falder kun få meter fra mig – med en kop varm chokolade og min familie tæt på – det var bare det bedste <3

Hvad er jeres bedste juleaften?

Susanne