Baboon City i Herning – mega sjovt !

Vi var ude og besøge nogle af vores venner i Herning – Flemming og Tina – og vi mødtes i Baboon City – wauw det var helt fantastisk!
Vi prøvede en masse af de ting de har at byde på, blandt andet en stor rutchebane de havde i den første hal og nogle kæmpe trampoliner – dem elskede ungerne. I den samme hal var der også to karuseller og et kuglerum. I hal 2 prøvede vi minigolf som ungerne var rigtig glade for (og det gav os voksne et pusterum) og i Hal 3 var det bordtennis som de kastede sig over (og playstation og xbox til de lidt ældre). Vi voksne kunne slappe af i massagestolene. Hal 4 til 8 var vi næsten ikke i, undtagen hal 7 og 8 hvor der var radiobiler – og dem hyggede vi os RIGTIG meget med.

Der var også nogle minibiler i den sidste hal, som min ældste var virkelig glad for at prøve. Jeg tror måske jeg vil overveje om vi skal give ham sådan en enten til jul eller i fødselsdagsgave – nu må vi se hvad der bliver penge til.

Baboon city har noget de kalder en 3d rundtur på deres hjemmeside og det kan virkelig anbefales at man lige tjekker den hvis man bor i området – jeg er sikker på det er noget for alle børn der er bare -lidt- aktiv 🙂

Hvad med jer, har I været i baboon city?