Lækker butik ved Teeshoppen

Jeg sad på nettet og shoppede rundt efter en gave til min svigerbror her den anden dag og så faldt jeg over en butik jeg ikke har set før. Teeshoppen hedder den og selvom man skulle tro det, handler den ikke kun med t-shirts. De har faktisk mange lækre ting, til den modebevidst unge mand. Og noget til kvinder, så der faldt vist lidt ekstra ned i kurven, ups *smiler*

I sagens natur skriver jeg ikke her, hvad jeg endte med at købe, han skal nemlig først have gaven om 5 dage 😉

Nå men, jeg vil egentlig bare sige, at butikken er super bygget op. Det er nemt at finde rundt, nemt at søge, nemt at få et overblik, nemt at lægge i kurven og alt muligt, virkelig et fedt sted at handle! Masser af anbefalinger herfra!

 

Dette indlæg indeholder sponsorerede links til samarbejdspartnere. Nogle links er affiliate-links og det betyder at jeg får en procentdel af salget, hvis du vælger at handle på de shops som jeg linker til - hvis du har klikket på linket altså. Dermed hjælper du min blog og mig med at blive ved med at skrive om alle mine musthaves :-)

Susanne

Susanne