Det smukkeste julepynt!

Åh hvor jeg elsker meget af det danske design julepynt! Både det til træet og det til huset. Synes bare det er så rart, med de der gennemtænkte, smukke ting, rundt om i huset. Naturligvis blandet med ungernes hjemmelavede sager *smiler*

Hos Trendy Living har de et ret godt udvalg af Kähler og Ferm Living. Ferm Living har de fedeste juletræstæpper med flotte mønstre. Anderledes end alt det postsække og dårligt malede nisser. Moderne og spændende. Men det er jeg vist den eneste i familien der synes, så det venter nok lidt endnu.

Jeg er selvfølgelig også vild med de søde Klarborg Nisser (det er dem der før var Trip Trap nisser). De er bare så søde og jeg er så heldig, at min mormor forærer mig et par i fødselsdagsgave hvert år. Der er over 250 nisser, så det vare lidt, før jeg har samlet dem alle sammen, ha ha.

Hvad er jeres yndlingsjulepynt?

Dette indlæg indeholder sponsorerede links til samarbejdspartnere. Nogle links er affiliate-links og det betyder at jeg får en procentdel af salget, hvis du vælger at handle på de shops som jeg linker til - hvis du har klikket på linket altså. Dermed hjælper du min blog og mig med at blive ved med at skrive om alle mine musthaves :-)

Susanne

Susanne